Близо 60 000 лева струва новата детска площадка с площ

...
Близо 60 000 лева струва новата детска площадка с площ
Коментари Харесай

Ще се изненадате колко струва най-новата детска площадка...

Близо 60 000 лв. коства новата детска площадка с повърхност 240 кв. метра, построена сред жилищните блокове на ул. " Димитър Талев ", " Петър Васков " и " Петър Стоев " в " Южен ". Катерушките са съобразени с условията за сигурност на децата, а настилката под тях е мека. " Площадката е направена по програмата на Община Пловдив и със средства от градския бюджет ", акцентира кметът на региона Борислав Инчев, откакто двамата с градоначалника Иван Тотев лиснаха менче вода. За случая бяха приготвили и погача с мед.

За три години от мандата в " Кючук Париж " са актуализирани 11 детски площадки, а още две са подготвени и скоро ще бъдат открити на ул. " Тодор Александров " и до блок 1114 на ул. " Поручик Въльо Стефов ". Инчев заяви, че предходната година за катерушки и пързалки в региона са обезпечени 300 000 лв., в този момент инвестицията ще надвиши 200 000. За още 10 площадки са направени планове и са издадени строителни позволения.

Тотев поздрави районния кмет за триумфите и посочи, че през този мандат са работили дружно в екип правилно и колегиално. " А помните ли по какъв начин през 2011 година, когато кмет беше Славчо Атанасов, съветникът Камен Шишманов предложи от районните кметове да се вземат парите, които те събират от гаражите? Сега даваме на регионите спомагателни средства, без да разделяме кметовете по партиен симптом ", заключи градоначалникът.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР