Близо 6 кг от четири вида наркотици иззеха служители на

...
Близо 6 кг от четири вида наркотици иззеха служители на
Коментари Харесай

45-годишна жена със 6 кг. наркотици е задържана в София

Близо 6 кг от четири типа опиати иззеха чиновници на Столична дирекция на вътрешните работи. Криминално проявена столичанка е арестувана до 72 часа и е с повдигнато обвиняване, оповестяват от Министерство на вътрешните работи.

Спецоперацията за противопоставяне на закононарушения, свързани с опиати, е извършена на 20 юли от чиновници на бранш „ Наркотици “ при Столична дирекция на вътрешните работи. В хода ѝ криминалистите са задържали 45-годишна, престъпно проявена, от София.

При последвали процесуално-следствени дейности, от употребено от нея помещение са конфискувани електронна везна, кутии, съдържащи тревиста маса, вещество на буци и прахуляк, както и таблетки. Резултатът от направената експертна информация посочил, че веществата са 3205 грама амфетамин, 2034 грама марихуана, 404 грама екстази и 332.5 грама метамфетамин. След отчет на събраните материали в Софийската градска прокуратура арестуваната е привлечена като обвинена за закононарушение по член 354 а от Наказателен кодекс. Наложена ѝ е мярка „ задържане под стража “ за период до 72 часа.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР