Близо 580 човека са арестувани при акцията срещу наркотици. Образувани

...
Близо 580 човека са арестувани при акцията срещу наркотици. Образувани
Коментари Харесай

Арестувани са близо 580 души при акция Бяло

Близо 580 индивида са задържани при акцията против опиати. Образувани са 470 досъдебни производства, сподели пред медиите основният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров на брифинг в Министерството на вътрешните работи по отношение на противопоставяне на разпространяването на опиати в региона на учебните заведения, заяви dariknews.bg.

Акцията стартира на 7 декември.

Вчера стигнахме високо в една такава незаконна верига, сподели във връзка случая в Джулюница вътрешният министър Иван Демерджиев и уточни, че тази акция е резултат от взаимната акция с прокуратурата.

" Сред нашите цели беше хората, които популяризират опиати, да нямат достъп до децата и учебните заведения. Успяхме да стигнем много високо, оказа помощ и акцията " Бяло ", през вчерашния ден заловихме над 200 кг наркотични субстанции. По тематиката опиати ние сме на едно мнение с прокуратурата и са от ден на ден тематиките, по които сме на едно мнение ", сподели Демерджиев.

Министър Демерджиев акцентира, че дейностите на Министерство на вътрешните работи ще продължат и отвън територията на България, защото президентът на Турция е дал инструкции на турския вътрешен министър да спомага на страната ни, в това число за разпространяването на опиати и за каналджийството.

" В неделя ми следва посещаване в Турция, там ще дам данни на вътрешния министър ", разгласи той.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР