Близо 500 души се събраха на учредяването на партията на

...
Близо 500 души се събраха на учредяването на партията на
Коментари Харесай

500 неми на учредяването на партията на Слави

Близо 500 души се събраха на учредяването на партията на Слави Трифонов. Дългият пристигна в залата в столичния квартал „ Лозенец ”, като мина необут и без доста звук през задния вход, научи HotArena.

Никой от поканените да се включат в учредителния комитет не пожела да приказва за случилото се вътре. Учредителното заседание продължи 15 минути, като по този начин бе учредена партията на Слави „ Няма такава страна ”.

Всички делегати излязоха безмълвно от залата, а публицисти изобщо не бяха позволени на събранието. Нито един от присъстващите на учредителното заседание в събота, не обели и дума какво се е случило зад вратите на постройката.

Единственото разпознаваемо лице бе на Крум Савов, само че спортния публицист отговори сбито на въпросите член ли е на партията, с думите „ Член съм на личното си семейство ”.

Друг известен посетител на събитието бе Кирил Симеонов, който нашумя с присъединяване си във „ ВИП Брадър 2015 ”, само че и той отхвърли да разисква срещата.

Самият Слави пък се измъкна „ по терлици ”, с цел да не опише нищо за събитието. Дългият даже употребява като щит Иво Танев, с цел да излезе през задния вход.

Танев влезе в ролята на негов двойник и заблуди събралите се кореспонденти, че е шоуменът, до момента в който Дългия се изниза откъм гърба. По-късно в обществените мрежи се появи видео от речта, в което Слави изяснява, че е неудовлетворен от незачетения референдум и затова е решил да сътвори лична партия, написа „ България през днешния ден ”.

„ Аз и моите сътрудници протестираме по този метод, тъй като се случи една голяма неправда. Беше извършен референдум по българския закон и конституция и по разпоредбите на директната народна власт. Но той беше пренебрегнат в ъгъла, все едно не се е случвал ”, споделя Слави.

Трифонов съобщи, че е погнусен от това неуважение на националния избор, заради което е решил да влезе в политиката.

„ Аз съм пореден човек и мисля, че най-правилното нещо е човек да върви към задачата си поредно, без да се стопира и да се опасява ”, споделя ексводещия пред делегатите.

Междувременно пред постройката се бяха събрали и мераклии за присъединяване в партията Слави, които се възмущаваха, че не са позволени до общото заседание и недоумяваха кой е избрал тези 500 индивида, които получиха предложения.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР