Близо 50 пожарникари и 5 пожарни автомобила са участвали в

...
Близо 50 пожарникари и 5 пожарни автомобила са участвали в
Коментари Харесай

Почти 7 часа гасиха пожара в Студентски град

Близо 50 пожарникари и 5 пожарни автомобила са взели участие в интервенцията по гасенето на пожара. Няма единствено потърпевши хора, единствено материални вреди.

Т. нар. "блок на уравненията " в Студентски град, който се възпламени в четвъртък следобяд, пламтя до късно през нощта. Заради огнената буря се наложи евакуацията и на прилежащи здания.

Близо 50 пожарникари благодарение на 5 пожарни автомобила и две механични стълби са били включени в битката с пожара, която е траяла към седем часа, заяви bgonair.bg.

Пожарът е избухнал в едно от сервизните пространства на така наречен "блок с уравненията " в 15:50 часа в четвъртък, а екипите са пристигнали за към 6 минути.

Пламъците са зародили в началото на последния етаж, където най-вероятно е имало късо съединяване. Това е мнението на наематели в постройката.

Инцидентът е станал на кръстовището на ул. "Академик Жак Натан " и ул. "8-и декември ". Според очевидци пламъците са обхванали последния етаж на постройката.

По-късно стана ясно, че в постройката са настанени 40 от юношите на футболния тим на ЦСКА. За благополучие момчетата са изведени в точния момент и не са потърпевши. Именно те забелязали пожара.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР