Близо 50 момичета от една от най-популярните танцови формации в

...
Близо 50 момичета от една от най-популярните танцови формации в
Коментари Харесай

“STAR DANCE” изнесоха впечатляващ концерт

Близо 50 девойки от една от най-популярните танцови обединения в Русе „ Star Dance “ изправиха на крайници стотици русенци по време на обичайния си годишен концерт, който се организира през вчерашния ден вечерта в Доходното здание.

В танцовото шоу, което продължи повече от час, се включиха участници от три възрастови групи на школата, които извършиха 14 танца. Тематиката на концерта бе ориентирана към природата и по-точно по какъв начин ние, хората, сме част от нея и по какъв начин би трябвало да я пазим и почитаме.

Ръководителят на групировката Антония Косева и танцьорите получиха специфични поздравления от регионалния шеф Анатоли Станев и кмета Пенчо Милков.

„ Помнете неповторими и неповторими сте! Продължавайте напред и нагоре, вие можете! “, се споделя в написаното от Станев. Той насочи и пожелания към участниците в спектакъла да бъдат радостни и горди от постигнатото през годините и да работят неуморно за културното развиване на града и района.

„ Приемете моята благодарност към Вас за неуморния труд и любовта, които влагате като началник на групировката, макар провокациите на днешното забързано всекидневие. Без подозрение танцът е тайният език на душата и съм извънредно благополучен, че посредством работата в залата и множеството Ви изяви помагате на десетки русенски деца придобият самочувствие, да разширят кръгозора си и да изградят мощен и обединен екип “, добавя кметът Милков.

Припомняме, че през годините девойките от школата са завоювали многочислени оценки от всевъзможни национални и интернационалните състезания.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР