Близо 50-килограмов камък падна от небето върху къща в окръг

...
Близо 50-килограмов камък падна от небето върху къща в окръг
Коментари Харесай

Мистериозен камък падна от небето върху къща в Румъния

Близо 50-килограмов камък падна от небето върху къща в окръг Хунедоара, Западна Румъния, и нанесе съществени вреди, оповестява телевизия Диджи 24. При случая, станал през вчерашния ден, за благополучие няма потърпевши, само че покривът и една от детските стаи в къщата са понесли съществени вреди.

Майката и двете деца не са се намирали на етажа сега на рухването на мистериозното парче, прецизира малкия екран.

„ Оттук рикошира в паркета, след това в стената и падна на бюрото. Това е стаята на момичето (…), сподели майката Елена Тодоруц в репортаж на локални медии, на който се виждат пробитият покрив и вредите в къщата, съобщи Българска телеграфна агенция.

Подобен камък бил открит и в двора на различен човек в същото обитаемо място. Собственикът Георге Ръшница сподели, че е позвънил на полицията, която е пристигнала на място дружно с пожарникари. Говорителката на Окръжния инспекторат на полицията в Хунедоара Карла Стружан разбули през днешния ден мистерията, оповестява Диджи 24.

След осъществените следствия е открито, че двете тела, паднали върху тези здания, са части сгурия от експлозия, осъществена на към един километър от въпросните здания в периметъра на някогашния металургичен комбинат.

По случая е формирано наказателно дело за непредумишлено заличаване, сподели говорителката и добави, че следствието на случая продължава.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР