Близо 50 хиляди лева за лечението и още около 100

...
Близо 50 хиляди лева за лечението и още около 100
Коментари Харесай

150 хиляди лева срещу човешки живот: Ще подадем ли ръка на Петя?

Близо 50 хиляди лв. за лекуването и още към 100 хиляди лв. за интервенцията - толкоз коства сега животът на една от уважаваните и обичани учителки в Карнобат - Петя Русева. Съпруга и майка на две деца, която се сблъсква със страшната диагноза рак на панкреаса. Първоначално лекарите в България откриват израстък, а в следствие се оказва, че той е недоброкачествен и с цел да бъде отхвърлен е належащо да бъде понижен.

Операцията е извънредно сложа, заради което Петя стига до една от водещите лечебни заведения в Турция и един от водещите лекари в тази област - проф. Ибрахим Ялдъз.

От болницатадават вяра, че лекуването и интервенцията могат да бъдат сполучливи, а 52-годишната жена да живее.

Лечението, включващо слагане на порт и химиотерапия, както и прегледи, директно преди всяка вливка, коства 47 943 лв.. А самата интервенция в следствие -около 50 000 евро.

За фамилията сумата е непостижимо огромна.

Ако всеки един, допрян от тежката и мъчителна обстановка на Петя Русева и околните й, подари малко от своите средства, има късмет един стойностен живот да продължи.

От името на семейство Русеви, околните им и учениците на Петя, екипът на Дарик Бургас ви приканва, да гласувате с подаяние за живота на Петя.

Дарителска сметка:

БАНКА ДСК АД

IBAN: BG21STSA93000030555779

BIC: STSABGSF

Титуляр на сметката: Петя Русева Русева

Кутия за подаяние е сложена и в НЧ “Д.Полянов – 1862г. “, гр. Карнобат
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР