Близо 5 милиона пациенти в Англия чакат повече от две

...
Близо 5 милиона пациенти в Англия чакат повече от две
Коментари Харесай

УЖАС: 5 милиона англичани чакат по 2 седмици за среща с джипитата си

Близо 5 милиона пациенти в Англия чакат повече от две седмици за час при джипита, демонстрират последни данни на националното опазване на здравето.

Британското държавно управление споделя, че чака всички пациенти, които имат потребност от час за обзор или консултация, да бъдат признати до две седмици, само че лейбъристите в съпротива дават отговор, че това е „ изцяло недопустимо “ за здравната сигурност на хората.

Професор Камила Хоуторн, която е ръководител на Кралския лицей за персонални лекари, съобщи за Би Би Си, че се поставят цялостни грижи за здравето на пациентите и изцяло схваща тяхното отчаяние от някои забавяния в обслужването, само че това не зависи от самите джипита и техните мощно трудещи се екипи, а е поради десетилетията на незадоволително финансиране и неприятно обмисляне на ресурсите. Тя сподели, че джипитата като цяло са имали повече приемни часове отпреди пандемията, само че с доста по-малко изцяло квалифицирани и на цялостен работен ден фрагменти.

Лейбъристите показаха, че държавното управление на консерваторите продължава да не извършва обещанията си да образова в допълнение 7 500 лекари и 10 000 медицински сестри.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР