Близо 48 часа до развръзката на петите предсрочни парламентарни избори.

...
Близо 48 часа до развръзката на петите предсрочни парламентарни избори.
Коментари Харесай

Парламент 49: bTV със 17-часов жив ефир и ексклузивни интервюта от Триъгълника на властта

Близо 48 часа до развръзката на петите предварителни парламентарни избори. В неделя bTV ще ви покаже вота у нас и в чужбина, в 17-часов жив ефир, квалифициран от екип от 250 души.

Ексклузивните изявленията с политическите водачи ще бъдат на знаково място - в Триъгълника на властта.

Вижте кои са лицата на bTV, които ще отразяват всичко най-важно в деня на вота

Най-напрегнатите минути от изборната нощ феновете на bTV ще посрещнат сред Президентството, Министерския съвет и остарялата постройка на Парламента, по-известно като Триъгълника на властта.

Продукционният екип на малкия екран към този момент не може да бъде сюрпризиран от локация и условия за избори.

" Най-голямото предизвикателство е може би връзката сред всички тези екипи, които са на терен ", сподели старши режисьорът Любослав Атанасов.

На чело на изнесеното ни студио застава водещият на " Тази заран " Златимир Йочев, а дружно с него на Ларгото ще бъде и политическият кореспондент от bTV Новините Ванина Недкова.

" Тук е мястото, където би трябвало да бъдем, към нас ще минават хора, ще усещаме пулса на Столицата в самото ѝ сърце и там, където са институциите, с вярата, че ще работят дружно ", сподели Златимир Йочев.

На емблематичното за столицата София място – Ларгото се построява специфична сцена

" Не на последно място чакаме и първите мнения на политиците, тъй като те в тези първи моменти са най-истински, най-искрени ", добави Ванина Недкова.

Изборите се трансфораха в обикновен мач, само че bTV се стреми всякога да ги отразява като състезание.

" Ние сме тук, тъй като в действителност това е постройката на Министерския съвет към, която всички хора, които са претенденти за политиката, се стремят ", съобщи Валерия Чанкова, продуцент " bTV Новините " и " Парламент 49: Време за избор ".

Отборът на bTV Новините ще отрази най-важното от изборната нощ в 17 часа жив ефир, десетки включвания от страна и света, с всички гледни точки.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР