Близо 400 ученици в 32 отбора премериха сили в квалификационните

...
Близо 400 ученици в 32 отбора премериха сили в квалификационните
Коментари Харесай

Вълнуващ старт за „Малки великани” в София

Близо 400 възпитаници в 32 тима премериха сили в квалификационните срещи в София и към този момент са ясни тимовете от зоната, които отиват на край. Следващите срещи са във Велико Търново.

Първите срещи от националната верига по мини волейбол „ Малки великани” за Купата на Булстрад се организираха на 29-30 октомври в зала „ Христо Ботев” в София. В конкуренцията се включиха 29 учебни заведения от столицата и района.



Събитието почете госпожа Ирена Димитрова – шеф Дирекция „ Превенция, интеграция, спорт и туризъм “ към Столична община. По време на церемонията по откриването, тя получи признателен плакет, връчен персонално от изпълнителния шеф на ЗАД „ БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП” господин Пламен Шинов.



Голямата изненада за посетители и участници беше вълнуващата среща с волейболната легенда Борислав Кьосев, който остана в залата за фотоси с учениците. В програмата на откриването бяха включени още светлинно шоу и осъществяване на танцов състав.

В първия ден от квалификациите за финала в Разлог се класира тима на 96 СУ „ Лев Николаевич Толстой “. Във втория ден, след поредност от прочувствени моменти, успеха бе завоювана от тима на 97 СУ „ Братя Миладинови “. И двата тима не престават към финала в Разлог на 29, 30 ноември 1 декември.

Организаторите са подготвили още страхотни изненади за участниците, специфични посетители на събитията, а огромната премия, която ще грабне отборът-победител на финала, е състезателен лагер.



„ Малки великани” продължава със срещи от зона Велико Търново, които ще се проведат на 6 ноември в Дворец на културата и спорта „ Васил Левски” в Старата столица. Турнири от веригата ще се състоят още и в Русе, Варна, Бургас, Стара Загора, Пловдив - в продължение на месец ноември.



Националната верига по мини волейбол „ Малки великани” за Купата на Булстрад се реализира с поддръжката и съдействието на локалните общини и Българска федерация по Волейбол.



За вести към самодейността, събития и спомагателна информация, следете на www.malkivelikani.bg и почитател страницата Малки великани във Фейсбук.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР