Близо 400 машини са обработвали пътните настилки през нощта, за

...
Близо 400 машини са обработвали пътните настилки през нощта, за
Коментари Харесай

Близо 400 снегорина са почиствали пътищата през нощта


Близо 400 машини са обработвали пътните настилки през нощта, с цел да се обезпечи сигурността на пътешестване при зимни условия, оповестиха от Агенция " Пътна инфраструктура ". В регионите със снеговалеж работата им продължава. Шофьорите би трябвало да потеглят на път с коли, готови за зимни условия, припомнят от пътната организация. Поради снегонавявания е лимитирано придвижването на всички коли през проход " Троянски ". Временно е лимитирано придвижването на товарни коли с ремаркета и полуремаркета по пътя Девин - Михалково и през прохода " Превала ". Движението по останалите републикански пътища е без ограничаване, съобщи Българска телеграфна агенция. Агенция " Пътна инфраструктура " моли водачите на тежкотоварни транспортни средства и на леки коли да потеглят на път единствено с подобаващи гуми, да съблюдават отдалеченост и напътствията на контролните органи. Блокирането на придвижването от коли, които не са готови за зимни условия, затруднява работата на снегопочистващата техника и попречва пътуването на всички останали водачи. При нужда е допустимо да се стопира придвижването за осъществяване на снегопочистване и превантивна обработка на пътните сектори, с цел да се избегне възникването на пътни произшествия. Близо 400 машини са обработвали пътните настилки през нощта, с цел да се обезпечи сигурността на пътешестване при зимни условия, оповестиха от Агенция " Пътна инфраструктура ". В регионите със снеговалеж работата им продължава.
Шофьорите би трябвало да потеглят на път с коли, готови за зимни условия, припомнят от пътната организация. Поради снегонавявания е лимитирано придвижването на всички коли през проход " Троянски ". Временно е лимитирано придвижването на товарни коли с ремаркета и полуремаркета по пътя Девин -Михалково и през прохода " Превала ". Движението по останалите републикански пътища е без ограничаване, съобщи Българска телеграфна агенция.
Агенция " Пътна инфраструктура " моли водачите на тежкотоварни транспортни средства и на леки коли да потеглят на път единствено с подобаващи гуми, да съблюдават отдалеченост и напътствията на контролните органи. Блокирането на придвижването от коли, които не са готови за зимни условия, затруднява работата на снегопочистващата техника и попречва пътуването на всички останали водачи. При нужда е допустимо да се стопира придвижването за осъществяване на снегопочистване и превантивна обработка на пътните сектори, с цел да се избегне възникването на пътни произшествия, написа 24 часа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР