Близо 400 хиляди лева са искали бившата Мис България –

...
Близо 400 хиляди лева са искали бившата Мис България –
Коментари Харесай

Гунчева и Бакърджиев искали 400 000 лв. за къщата си, показана в Черешката

 Близо 400 хиляди лв. са желали някогашната Мис България – Гергана Гунчева, и мъжът й – Петър Бакърджиев, за своята къща в софийското село Горна Малина, която демонстрираха в " Черешката на тортата ". Домът им е бил разгласен за обмен, откакто фамилията става жертва на грабеж, обявиха пред " Уикенд " брокери на недвижими парцели. Офертата била в действие цяла година, само че по този начин и не се намерил покупател.

Обявата, че къщата на Гергана и Петър се продава, е била по всички уеб сайтове за парцели единствено допреди няколко месеца. Семейството доста обичало дома си, само че решило да се отърве от него, откакто бе нападнато от безочлив апаш точно на Нова година през 2019-а. Тогава самият Петър описа, че селото е тероризирано от мъж, който живее там. Всички знаели кой е, бил лежал в пандиза 3 години, през които нито един дом не е бил ограбен и в Горна Малина се живеело извънредно умерено. След като обаче пуснали на независимост нарушителя, кражбите още веднъж почнали.

Къщата на Гери и Петър била обрана, до момента в който фамилията посрещало Нова година отвън селото.

Връщайки се в Горна Малина, родителите и двете им деца намерили дома си извърнат с главата надолу. Били изчезнали бижута на Гери, техника и даже играчки на децата. Едното от тях попитало служителите на реда дали ще заловен крадеца, с цел да му върне играчките. Къща на прилежаща улица също била обрана. И въпреки че спортният публицист описа без терзание за обира в дома си, повече от две години по-късно не е загатнал крадецът да е хванат. Това навежда на мисълта, че е допустимо нарушителят да е останал на независимост и да е траял с набезите си в непознатите къщи. Вероятно точно това е предиздвикало фамилията да се замисли за връщане в града с концепцията, че е малко по-сложно да те ограбят, в случай че живееш в апартамент на висок етаж, в сравнение с в едноетажна къща.

Според източници на " Уикенд ", Петър и Гергана месеци наред са чакали покупател за къщата, само че по този начин и не са го дочакали. От това, което сподели в " Черешката " някогашната Мис, която все още е водеща на спортните вести в Нова тв, излиза наяве, че имотът е просторен, комфортен и доста комфортен. Освен това е съвсем нов – фамилията го е построило по собствен проект и се е нанесло в него през 2016 година Къщата е с необятна дневна, камина, прелестно обзавеждане, публично е едноетажна, само че подпокривното пространство е завършено като втори етаж, разграничен на стаи със скосения на таваните. Заради всички улеснения цената, която фамилията сложило, била много солена – близо 200 хиляди евро или съвсем 400 хиляди лв.. Така и не се намерил покупател, подготвен да заплати толкоз доста, пък въпреки и за нова къща, строена от две тв звезди. Към днешна дата обявата за продажбата на парцела е свалена. Семейството очевидно най-сетне се е успокоило след обира и е решило да остане в селото. Нищо чудно и крадецът да е липсващ в търсене на по-доходоносни селища.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР