Близо 40 студенти от над 10 държави в и извън

...
Близо 40 студенти от над 10 държави в и извън
Коментари Харесай

Студенти от 10 европейски държави ще бъдат в ИУ – Варна по Еразъм+

Близо 40 студенти от над 10 страни в и отвън Европейския съюз ще прекарат летен учебен срок по стратегия " Еразъм+ " в Икономически университет – Варна. Най-силно наличие на студенти, избрали ИУ – Варна се регистрира от Германия, Чехия, Словакия, Испания.

Отдел " Международно съдействие “ провежда обичайните Welcome days за новодошлите студенти. В рамките на два осведомителни дни те имат опция да се срещнат с историята на висшето учебно заведение, организацията на образователния развой, главните звена в постройката на университета. Също по този начин се организират самостоятелни срещи с представител на отдела, виновен за входящата подвижност.

Предстои реализирането на специфична " Българска вечер " за тях, проведена от отдел " Международно съдействие “. По време на събитието ще бъдат показани типични български традиции, ритуали и фолклорна стратегия. В допълнение ще има и интерактивни занимания, посредством които задграничните студенти ще научат забавни обстоятелства за България. Целта на това събитие е да приветства новодошлите студенти и да ги приобщи към една сплотена студентска общественост.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР