Близо 40 камери ще следят за реда и сигурността във

...
Близо 40 камери ще следят за реда и сигурността във
Коментари Харесай

Биг Брадър по улиците на Велико Търново

Близо 40 камери ще наблюдават за реда и сигурността във Велико Търново. Старата столица към този момент разполага със модерна система за видеонаблюдение, а първите 20 снимачни устройства към този момент работят. Те са с доста добра оптика, която разрешава детайлно снимане както нощем, по този начин и при неприятни метеорологични условия.

Камерите са ситуирани на основни места в Старата столица. Видеонаблюдението обгръща входовете и изходите на града, петнадесет от кръстовищата както в централната част, по този начин и в кварталите, новите спортни обекти за публично прилагане и други За гарантиране на сигурността и реда, над 150 камери работят и в 36-е обитаеми места от общината. Те са инсталирани в централните елементи, по входовете и изходите на селищата.

Сигналът от всички устройства – както във Велико Търново, по този начин и в обитаемоте места, постъпва в действително време в два контролни центъра. Единият се намира в постройката на общината, а другият – в районното полицейско ръководство.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР