Близо 40 грама саморъчно произведен метамфетамин /пико/, както и 10

...
Близо 40 грама саморъчно произведен метамфетамин /пико/, както и 10
Коментари Харесай

Задържаха двама с пико и канабис в Бургас

Близо 40 грама саморъчно създаден метамфетамин /пико/, както и 10 грама суха зелена тревна маса /канабис/, са открити и конфискувани след профилирана полицейска интервенция, извършена на през вчерашния ден на територията на к-с „ Меден Рудник” в Бургас.

Задържани са 28-годишният Д. М. и 37-годишният И. М., и двамата престъпно проявени от Бургас. У първия от тях е открита саморъчно свита цигара със зелена тревна маса /канабис/, като при претършуване на дома му, ситуиран в бл. 29 в ж.к. „ Меден Рудник”, са открити и конфискувани: три торбички със суха зелена тревна маса /канабис/ и пет найлонови торбички с жълтеникаво кристалообразно вещество /метамфетамин /.

Открити са и прекурсори за произвеждане на наркотични субстанции, както и преди малко подготвен метамфетамин, намиращ се още в тавичка от йенско стъкло.

Общото тегло на откритото наркотично вещество е близо 40 гр. метамфетамин.

Извършена е инспекция и на 37-годишния И.М. от Бургас, като при персоналния обиск са открити и конфискувани четири пликчета с бяло кристалообразно вещество /метамфетамин/ с друг грамаж. И. М. е арестуван за период от 24 часа.

По случаите са формирани бързи полицейски производства.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР