Близо 4 месеца след катастрофата, която преобръща живота на Ивайла

...
Близо 4 месеца след катастрофата, която преобръща живота на Ивайла
Коментари Харесай

Чудо: След зверска катастрофа и 28 дни в кома Ивайла проходи

Близо 4 месеца след злополуката, която прекатурва живота на Ивайла Титова, тя съумя да се изправи. " Радваме се, че може да споделим с вас положителната вест за това борбено момиче. Тя направи към този момент първите си стъпки благодарение на своите близки. Опитва към този момент и сама да прави по няколко крачки. Ивайла е към момента доста слаба и всяка крачка за нея изисква съществено изпитание, само че тя не се предава и напредва малко по малко ", написаха нейни познати в обществената мрежа.

И приканиха поддръжката за Ивайла да продължи. Момичето благодари на всички, които откликнаха и подариха средства, по този начин бе събрана част от нужната сума за рехабилитацията на девойки.

Не спирайте да подкрепяте Ивайла, гласи апелът.

Животът на 23-годишната Ивайла Титова от Строево се прекатурва на 22 септември м.г, до момента в който пътува към работното си място и катастрофира. Тежкият пътен случай става на излизане от селото. Близо час е нужно на пожарникарите да разрежат колата и извадят от нея Ивайла. Тя е призната в болница с голям брой фрактури, прекарва 28 дни в кома.

Точно на Никулден момичето е изписано от болничното заведение. Тя обаче не може да върви и е на легло. Засегната е цялата дясна страна. Според лекарите Ивайла има 80 % късмет да се възвърне, за това обаче е нужна дълга рехабилитация.

Семейството няма средства, с които да заплати за рехабилитатор и клиника, в която да се лекува Ивайла. Момичето живее с майка си, която не може да работи, защото би трябвало да се грижи за нея.

Банкова сметка -ОББ
Титуляр:Ивайла Георгиева Титова
IBAN: BG07UBBS 8002 1091421240
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР