Близо 4 месеца след катастрофата, която преобърна живота на Ивайла

...
Близо 4 месеца след катастрофата, която преобърна живота на Ивайла
Коментари Харесай

23-годишната Ивайла успя да се изправи след катастрофата, но все още има нужда от помощта ни

Близо 4 месеца след злополуката, която прекатурна живота на Ивайла Титова от пловдивското село Строево, 23-годишната жена съумя да се изправи. Тя прави сама и по няколко крачки.

„ Ивайла е към момента доста слаба и всяка крачка за нея изисква съществено изпитание, само че тя не се предава и напредва малко по малко. Надява се с поддръжката, която получава, да успее да стане предходната Ивайла”, пишат нейни близки във Facebook.

Припомняме, че на 22 септември на път за работа младата жена катастрофира. Тежкият пътен случай е станал на излизане от село Строево. Близо час е нужно на пожарникарите, с цел да разрежат колата и извадят от нея Ивайла. Откарана е от екип на ЦСМП-Пловдив в Клиниката по анестезиология и интензивното поделение на УМБАЛ „ Свети Георги “ в Пловдив. В болничното заведение е призната в безсъзнание, с разнообразни фракури по главата и тялото и със строшен таз. В продължение на 28 дни Ивайла е в кома. Налага се интервенция на таза, която коства 3 хиляди лв.. Поставят и канюла на гърлото, с цел да може да диша. Няколко дни, откакто излиза от кома, Ивайла е преместена в ортопедично поделение.

Точно на Никулден момичето е изписано от болничното заведение. Тя обаче е на легло. Засегната е цялата дясна страна. Лекарите дават късмет до 80% да се възвърне, само че за това е нужна дълга рехабилитация, която е непостижима за фамилията.

„ С помощта на всички положителни хора, които досега са дарили средства е събрана част от нужната сума за започване на рехабилитацията. Ивайла благодари от все сърце на всички, които не стопират да ѝ дават кураж. С всяка дребна крачка, която прави, увереността й се усилва. Благодарим Ви, благи хора! Не спирайте да подкрепяте Ивайла!”, пишат нейните близки.

Всеки, който желае да помогне, може да подари средства посредством:

Банкова сметка -ОББ

Титуляр:Ивайла Георгиева Титова

IBAN: BG07UBBS 8002 1091421240
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР