Близо 4 500 лева са събрани само по време на

...
Близо 4 500 лева са събрани само по време на
Коментари Харесай

Благотворителен концерт препълни спортната зала във Видин

Близо 4 500 лв. са събрани единствено по време на благотворителния концерт през вчерашния ден в спортната зала във Видин и проведения базар в поддръжка на Моника Димитрова. На младата жена, която в този момент е на процедури по хемодиализа, следва бъбречна трансплантация в чужбина. Надеждата е още веднъж да се грижи пълноценно за 8-годишната си дъщеричка, само че фамилията на Моника не разполага с нужната сума за интервенцията. Момичето е второкласничка в учебно заведение "Любен Каравелов " във Видин. Сред хората, които оказват помощ на младата майка е нейният класен началник Колетка Павлова, дружно с родители на деца от класа. В концерта, проведен в спортната зала във Видин участваха над 160 реализатори. Над 33 000 лв. са събрани до в този момент от дарителските сметки, благотворителните базари и концерта, сподели уредникът Колетка Павлова.
"Искам да благодаря на всички, които се включиха в акцията. Няма по какъв начин да изразя благодарността на дамите към българските плетачки от цялата страна, които изпратиха невероятни неща, плетени непрекъснато за нашата акция. От тук нататък тези, които биха желали да поддържат акцията, могат да го създадат на 18 декември от 10 до 19 часа в комерсиалния център, където ще бъде вторият базар. До трети януари в магазинната мрежа ще има публикувани 20 кутии за дарения ", сподели Павлова.
24 000 евро са нужни за трансплантацията на Моника, която ще бъде осъществена в клиника в Турция. Неин донор ще е татко ѝ.
Дарителска сметка:
РАЙФАЙЗЕНБАНК
IBAN: BG19RZBB91551011262560
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР