Близо 350 хиляди касови бележки на обща стойност над 5,5

...
Близо 350 хиляди касови бележки на обща стойност над 5,5
Коментари Харесай

Бележки за над 5,5 млн. за лотарията на НАП от Пазарджишко

Близо 350 хиляди касови бележки на обща стойност над 5,5 милиона лв. са регистрирани за район Пазарджик от стартирането на Лотарията на Национална агенция за приходите, оповестиха от пазарджишкия офис на Териториалната дирекция на Национална агенция за приходите. Оттам прецизират, че съвсем 11 хиляди от бележките са регистрирани от ПОС-терминал.

Общо в страната пък за огромната премия от втория сезон на Лотарията – 50 хиляди лв., се борят 11 милиона касови бележки.

Фискалните бонове, записани в играта до в този момент, са на обща стойност 157 млн. лева, а приблизително за шестте месеца от старта на Лотарията един участник записва по към 200 касови бележки.

Лотарията набира известност и в обществената мрежа Facebook, където към този момент има повече от 4500 почитатели.

Следващата седмична премия ще бъде изтеглена на 2 април в утринния блок на bTV, малко преди 9,00 ч. Късметлията ще получи чисто нов таблет с впечатляващи индикатори и две камери. Четвъртата месечна премия, която е 2000 лева, ще бъде изтеглена на 16 април, още веднъж в ефира на bTV.

В данъчната лотария имат право да вземат участие всички български жители, които са навършили 14 години и записват фискалните си бонове в интернет, на особено основания за задачата уебсайт – www.kasovbon.bg. Както и през предходната година, данните, които би трябвало да бъдат въведени за присъединяване, са цената на покупката, датата и часа, в който е издадена касовата записка. Няма ограничавания за минимална или оптималната стойност на покупките, допълват от Национална агенция за приходите.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР