Близо 33 000 души я следват в Instagram, жените се

...
Близо 33 000 души я следват в Instagram, жените се
Коментари Харесай

52-годишна с тяло на девойка не може да се отърве от млади ухажори ВИДЕО

Близо 33 000 души я следват в Instagram, дамите се възхищават на фигурата й, а мъжете желаят да се срещат с нея. Лора е на 52 години и поради атрактивния си външен тип момчетата я считат за два пъти по-млада.


Каква е нейната загадка? Тя просто притегля вниманието на другите и се любува на фамилния живот с мъж, за който е омъжена повече от 20 години.
А Лора предизвиква здравословния метод на живот и оказва помощ на дами от всички възрасти да наподобяват стройни и прилепнали.


Спортът влиза в живота й след раждането на щерка ѝ. Тя стартира да спортува преди 17 години. За нея било доста мъчно да отслабне след тежка бременност и почнала интензивно да посещава фитнес залата.


Днес тя наподобява в действителност прелестно! Жената признава, че е поласкана от вниманието на мъжете, които са с няколко десетилетия по-млади от нея.


Съпругът на Лора се гордее с нея! Той не приветства изключително доста известността на брачна половинка измежду младежите, само че признава, че се гордее с това по какъв начин наподобява половинката му.


А Лора не се закача с момчетата, които непрекъснато я канят на среща. Основната й цел е да бъде здрава и красива, както и да помогне на дами, които не могат да се оправят с наднорменото тегло.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР