Близо 30 фенове на Левски, голяма част от които непълнолетни,

...
Близо 30 фенове на Левски, голяма част от които непълнолетни,
Коментари Харесай

Много арестувани фенове на Левски след мача в Търново

Близо 30 почитатели на Левски, огромна част от които малолетни, бяха арестувани през днешния ден следобяд в центъра на Велико Търново към 15 часа и откарани в Районното полицейско ръководство, оповестява уеб сайтът borbabg. Непосредствено след мача Черно море – Левски, който се игра на стадион “Ивайло “, сините ентусиасти почнали да хвърлят снежни топки по коли и уцелили патрулка. Хулиганската демонстрация се случила в региона на театъра. 
 Синята тъга продължава! Левски Синята тъга продължава! Левски " катастрофира " в Търново и се отдалечи от Европа
Групата почитатели били арестувани от полиция и жандармерия и откарани в районното ръководство. Изясняват самоличността им и ги разпитват в полицията. Сините ентусиасти са главно от Горна Оряховица, Велико Търново и района. Всичките са арестувани до 24 часа, като ще бъдат формирани преписки и ще бъде известена прокуратурата. Някои от почитателите и близки на арестуваните считат, че са задържани непозволено, защото не са направили нищо неправилно. 

„ Без виновност отговорни, ние бяхме заградени от ужасно доста служители на реда, а при нас всеобщо бяха деца! Заради една топка! Всички хора да ни гледат че все едно сме нарушители! “, показа Лучия Луканова, която е била на мача. Георги Стоянов пък бе пристигнал до полицията поради малолетния си братовчед. „ Жива насмешка, към 3 часа минах около театъра и ги гледах на една камара събрани младежи на едно място и си крещя: Какво става? Че взели и на сътрудниците колите, бусове, все едно са най- огромните нарушители! И подигравката почва оттова – наблъскаха деца, младежи, всичко в кюпа- кой където откри! За мен е жива насмешка да бутат детето! Дойдох да прибера братовчед си, който е на 15 години. Аз познавам всички момчета, които са били там – нито вършат нещо неприятно, просто момчетата са се прибирали от мач! “, показа Стоянов.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Борислав Цветанов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР