Близо 30 души се събраха пред сградата на Регионалната здравна

...
Близо 30 души се събраха пред сградата на Регионалната здравна
Коментари Харесай

Едва 30-ина души на протест в Бургас срещу зеления сертификат

Близо 30 души се събраха пред постройката на Регионалната здравна ревизия в Бургас в символ на митинг против зелените документи. Хората излизат за четвърти следващ път от влизането в действие на новите ограничения и се заканиха, че ще са на улицата всеки ден до анулацията им.

Протестиращите демонстрираха позицията си с плакати с надпис „ Ваксината е право на избор, а не изискване за работа ". Неделният ден събра по-малко участници и за разлика от предходните дни нямаше блокиране на кръстовища и шествие по улиците на града. Въпреки това хората са безапелационни в настояванията си:

" Трябва да спре това разделяне на имунизирани и неимунизирани. Който желае да се имунизира и се усеща обезпокоен, дано да се имунизира, дано си носи маска, а който не желае да се имунизира това си е негов избор, нали надлежно и той си носи следствията.

Просто лимитират нашите човешки права. По конституция, към момента тази конституция, която е на България резервира и нашите права. Против имунизацията съм, срещу маските съм, срещу всичко, което е измислено от две години насам.

Вчера бяхме във имунизационния пункт и се оказа, че Пфайзер е с изминал период, от септември е изминал, а желаят да го поставят на хората. Ние желаеме всичко това да спре, това безумство да спре ".

Протестиращите се заканиха, че от понеделник още веднъж ще има по-голяма повсеместност и демонстрации срещу новите ограничения.

Снимка: БНР
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР