Близо 30 артисти се изявиха на най-голямата клубна сцена на

...
Близо 30 артисти се изявиха на най-голямата клубна сцена на
Коментари Харесай

Първокласен спектакъл откри Bedroom beach, вижте още от парти емоцията в Слънчев бряг

Близо 30 актьори се изявиха на най-голямата клубна сцена на Балканите

Bedroom beach означи с първокачествен театър началото на Лято 2023. Шоуто „ #CASINO#ROYAL “ разруши всички стандарти със своята безпардонна храброст и мащаб. Близо 30 актьори се изявиха на най-голямата клубна сцена на Балканите. Гостите станаха очевидци на артистичен пърформанс, който извърши мозъка, душата и сетивата им с чиста доза приятност.

Специално за шоуто в Слънчев бряг дойде и международният гений Chris Oh , който изуми публиката със своите атрактивни пародия осъществявания. Танцьорът призна, че шоуто е образен шедьовър на международно равнище, който мъчно може да бъде забелязан и в най-известните клубове в Миконос, Ибиза или Дубай.

Хореографията още веднъж бе поверена на Милен Данков, който близо месец репетира с едни от най- положителните актьори в България и с балета на клуба. За изработката на всички 80 костюма са били нужни цели два месеца, a стилист на плана е Боян Кузески.

През уикенда зад пулта на клуба застанаха и любимците на българската клубна сцена Crazibiza , както и Yahmi , който се изявява в един от най-скъпите клубове в Париж – Matignon. Заедно с тях зад пулта се изявиха и резидентите на Bedroom – Gorro, Big D и FLAMME .

Вече публично са оповестени и най-очакваните музикални събития за сезона. Три поредни уикенда плажът в Слънчев бряг ще се трансформира в сцена за изява на актьори oт международна големина.

Датата 28 юли е непокътната за ENAY (London), а 29 юли – за абсолютния любим на родната клубна аудитория – JOEZI . Авторът на шлагерите „ 7 Seconds “ & “Ven Pa Ca ” идва за първи път в България, за разлика от паметните виртуози DuoViolins . Цигуларите, които смайват света със своите осъществявания, ще гостуват в Слънчев бряг на 12 август.

Пикът на Лято 2023 е плануван за 27 юли, когато ще се състои бутиковия концерт на Васил Найденов . Това е една от най-очакваните изяви на звездата.

Успоредно с това, на сцената на клуба през юли и август ще побеждават и огромните български рап звезди като Fyre, Murda Boyz, Боро Първи, Атанас Колев и доста други . Повече детайлности за програмата на Bedroom beach за Лято 2023 може да намерите в формалната фейсбук страница на клуба:

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР