Близо 3 месеца, след като спечели лек автомобил в шоуто

...
Близо 3 месеца, след като спечели лек автомобил в шоуто
Коментари Харесай

Скандал: Излъга ли Краси Радков, че дарява кола на детската болница?

Близо 3 месеца, откакто завоюва лек автомобил в шоуто " Като две капки вода " и от сцената даде обещание тържествено, че ще го подари на столичната болница по детски заболявания " Проф. Иван Митев ", Краси Радков към момента не е спазил уговорката си. От педиатрията обясниха пред публицисти, че още не са получили обещания автомобил. Някои от лекарите даже ехидно подмятат, че едва ли въобще това ще се случи.

" Финалът на шоуто беше през месец май, в този момент сме към този момент август. Все си мислехме, че по-бързо ще стане. Е, очевидно артиста е трансформирал мнението си. Нито се е обаждал да даде пояснение, нито нищо. Не че е задължен с нещо, само че е грозно по този метод човек да си прави реклама, а след това да се покрие ", съобщи пред Lupa.bg здравна сестра от болничното заведение.

Всички лекари в педиатрията са отвратени от случилото се и заобикалят да разясняват обстановката. Дразнят се обаче, че пациенти непрестанно ги питат къде е колата от Краси Радков и за какво я няма - надали не, че някой от докторите я е отмъкнал.



Педиатрията разполага със остаряла баничарка, а битовите условия за дребните пациенти са втрещяващи

Според осведомени, повода за гафа не е в Краси Радков, а в продуцентите на шоуто и Нова телевизия. Те към момента не са дали автомобила на комика, който пък от своя страна да го подари на болничното заведение. Ситуацията е в действителност неуместна, при всички морални искания, които показват в общественото пространство от екипа на продуцентската къща на братя Халваджиян и от обявилата над 200 милиона лв. доходи за предходната 2021 година Нова телевизия.

След като завоюва финала на десетото юбилейно издание на " Капките " с ослепително преобразяване в Емил Димитров и извърши емблематичната му ария " Ако си дал ", на Краси Радков му бяха връчени ключовете за автомобила. Тогава обаче се получи неловка обстановка на сцената, тъй като още преди комикът да разгласи, че ще подари чисто новия автомобил на Педиатрията в София, водещият Герасим Георгиев-Геро го прекъсна с думите: " Краси, не можеш да кажеш това ".

Радков обаче му отговори, че не знае какво има право да споделя и какво не, само че е решил да я даде на детското лечебно заведение, тъй като би трябвало да оказваме помощ, когато имаме опция за това.

" Бил съм там два пъти с тригодишния си наследник Теодор и знам доста добре какъв брой са ужасяващи изискванията, по тази причина се надявам да оказа помощ на дечицата да имат малко по-добри условия ", призна Радков, който подари и ваучера си от 2500 лева - на дома за актьори ветерани, които в миналото са получавали тези овации и са давали страст на публиката, а в този момент не живеят по този начин, както би трябвало.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР