Близо 2000 литра дизелово гориво без документи за платен акциз

...
Близо 2000 литра дизелово гориво без документи за платен акциз
Коментари Харесай

2000 литра нелегален дизел задържаха служители на Митница Пловдив

Близо 2000 литра дизелово гориво без документи за заплатен данък задържаха при взаимна инспекция митнически чиновници от отдел " Митническо разузнаване и следствие " от Митница Пловдив и чиновници от отдел " Противодействие на икономическата престъпност " от Районно ръководство на полицията в Свиленград.

На 20.09.2018 година митническите и полицейските чиновници правят инспекция в частен парцел, намиращ се в землището в местността " Бикя " край град Любимец. При инспекцията се открива съществуването на два пластмасови съда с съдържимост по 1000 л и вкопан в земята железен съд, цялостни с общо 1990 л жълтеникава течност с аромат на петролен артикул, с компактност от 0,836 гр./куб.см, открита при премерване на място с денситометър. Наемателят на обекта, който е участвал на инспекцията, не е показал на проверяващия екип документи, удостоверяващи заплащането или обезпечаването на дължимия данък.

Гориво е арестувано. Взети са проби за лабораторен разбор за определяне типа на арестуваната стока. Работата по случая продължава.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР