Близо 200 протестиращи от Троян и региона блокираха движението по

...
Близо 200 протестиращи от Троян и региона блокираха движението по
Коментари Харесай

Протестиращи блокираха пътя Ловеч - Троян

Близо 200 протестиращи от Троян и района блокираха придвижването по пътя Ловеч-Троян при разклона за село Калейца. Блокадата стартира в 12.00 часа и ще продължи до 14.00 часа. Образуваха се огромни колони от коли, които обаче се пропущат през 20 минути, съобщи Българска телеграфна агенция.

Организаторите на митинга оповестиха, че той е кротичък, не е привързан с политически партии, ориентиран е както против ръководещите, по този начин и против всички политици. Те са срещу високите цени на горивата, като оферират годишните винетки да бъдат включени в цената на горивата. В митинга участваха и доста майки с деца, които упорстват за увеличение на детските надбавки. Всички протестиращи се оповестиха и за по-високи приходи.

По-късно ще бъде проведено мотошествие по главните улици на Троян.

От 14.00 часа е плануван митинг и в Ловеч пред постройката на общината. След това е планувано автошествие по централния бул. " България ".

Протестиращи от Тетевен и района ще изразят недоволството си от 14.00 часа на пътен възел " Боаза " на основния път София-Варна. Предвидено е автошествие от там до бензиностацията на входа на с. Български извор.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР