Близо 200 пострадали от "Дупнишката Популярна каса" са се явили

...
Близо 200 пострадали от "Дупнишката Популярна каса" са се явили
Коментари Харесай

Близо 200 ужилени от Дупнишката Популярна каса се явили днес на заседание по делото

Близо 200 потърпевши от "Дупнишката Популярна каса " са се явили през днешния ден на разпоредително съвещание по делото против притежателите Георги и Ивона Близнакови, споделиха от съда. Обвинението против двамата, повдигнато от Окръжна прокуратура-Кюстендил, е за противозаконна банкова активност и пране на пари.

Процесът се гледа от Кюстендилския областен съд, който е провел съвещание в Дупница поради огромния брой призовани поданици на града. На потърпевшите е било обяснено, че могат да предявят цивилен иск или да вземат участие в качеството на частен обвинител. В залата са участвали и Георги и Ивона Близнакови, както и техните юристи.

Кредитно-спестовната кооперация "Дупнишка известна каса " е оповестена в неплатежоспособност в края на 2013 година, а спестяванията си в нея изгубиха десетки дупничани. Съдебният развой за неплатежоспособност се гледа в Окръжен съд - Пловдив.

В "Дупнишка Популярна каса " разнообразни суми пари бяха внесли 216 души, като общата загуба на вложителите е към 3 500 000 лв..
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР