Близо 200 души са загинали на място при катастрофи по

...
Близо 200 души са загинали на място при катастрофи по
Коментари Харесай

Пазете се, сега загиват най-много хора

Близо 200 души са починали на място при произшествия по пътищата у нас за последните три месеца. Това заяви пред публицисти в Пловдив през седмицата Владимир Тодоров, ръководител на Българска асоциация на потърпевши при произшествия, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg. " В момента сме в месеците с най-много загинали в годината - през юни, юли и август умират по около 60-70 души ", сподели Тодоров. 

Усложнената конюнктура е обвързвана и с повишения трафик на гастарбайтери,  румънски туристи и други, които карат много нападателно и безразсъдно, знаят че за тях няма съществени последици ", добави Тодоров.

Българите също потеглят по почивки през тези месеци, а цялата тази картина води до тежки произшествия. 

Недопустимо е и инфраструктурата да не е добра, съгласно Владимир Тодоров, който даде образец с днешна злополука на Автомагистрала " Тракия ", при която тир се е блъснал в защитна стена, защото най-вероятно там е нямало обезопасяване. 

Всички тези фактори и неприятната инфраструктура и недобро образование на водачите, както и неприятната санкционна политика на страната, която не е ефикасна, растеж на пияните и дрогираните водачи дават този краен отрицателен резултат, който имаме.

Всички тези фактори не са реформирани, счита Тодоров. Трябва да има решения на виновни фактори на национално и на локално равнище. Тази координация  към този момент липсва, счита той.

Гледайте повече във видеото!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР