Близо 200 000 лв. на месец заработва рапърът Криско. Изпълнителят

...
Близо 200 000 лв. на месец заработва рапърът Криско. Изпълнителят
Коментари Харесай

Криско печели по 200 бона месечно

Близо 200 000 лева на месец заработва рапърът Криско. Изпълнителят ще гушне тази сума единствено от участия, написа в. "България през днешния ден ". В тази сума не влизат частните изяви на артиста, както и рекламите, от които парите, които получава, са още по-сериозни.

Дуетната половинка на Слави Трифонов има декларирани над 20 участия единствено за този месец. Хонорарът, против който Криско се разписва, е тъкмо 10 хилядарки. С парите, които взима за два часа, артистът е измежду най-добре платените реализатори у нас. Зад него остават поп фолк певици като Галена, Преслава и други.

Цялата сума влиза в джоба на Криско, защото той е самичък управител на компанията си и не дава и % от облагата си на шеф, както вършат всички чалга диви. Простата сметка демонстрира, че някогашното гадже на плеймейтката Ася Капчикова ще изпълни джобовете с още 200 000 лв..

Откакто направи дует със Слави, Криско е още по-търсен. Песента „ Гледай по какъв начин се прави” е цялостен шлагер и всяка дискотека желае рапърът да я изпее онлайн, тъй като се знае, че облагите от присъединяване му са обезпечени.

Графикът на Криско за цялото лято е препълнен и той съвсем няма почивен ден. Криско е наясно, че би трябвало да яхне вълната, до момента в който е във напредък. Отсега той е декларирал участия в редица нощни заведения по морето, като изявите му са съвсем всяка вечер. Той ще се лиши от екскурзии до екзотични дестинации, с цел да може да припечели колкото се може повече пари.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР