Близо 20 000 души са гледали само за пет дни

...
Близо 20 000 души са гледали само за пет дни
Коментари Харесай

Рекорден брой гледания на виртуалния тур в къща Хиндлиян

Близо 20 000 души са гледали единствено за пет дни онлайн разходката, която екипът на ОИ „ Старинен Пловдив “ направи в къщата на Степан Хиндлиян. Турът, който се организира на 3 април 2021 година, беше във връзка 52 години от основаването на Управление „ Старинен Пловдив” и беше излъчен от Facebook страницата на института.

Инициативата провокира извънредно огромен отзив и десетки мнения. Виртуалната обиколка събира най-вече гледания от Пловдив, Асеновград, София, Варна, Кърджали и Бургас, измежду феновете са и Facebook консуматори от Канада, Англия и Белгия.



Зрителските отзиви отбелязваха отличното положение на обекта, който е монумент на културата. Адмирации получи и уредника Мария Колева, която влезе в ролята на виртуален гид.

От екипа споделят, че имат подготвеност за още изненади, в които да срещат новите технологии и съхраняваното културно завещание.

„ Няма интензивност и изпитание, което да не си коства, с цел да разпространяваме магичните места, потайностите и хубостите на нашия древен град по един нов метод “, разяснява шефът на ОИ „ Старинен Пловдив” Богомил Грозев.

Виртуална разходка къща Хиндлиян

https://www.facebook.com/plovdivoldtown/videos/2950601978596821/
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР