Близо 2 млн. са очакваните приходи от разпореждане и управление

...
Близо 2 млн. са очакваните приходи от разпореждане и управление
Коментари Харесай

Близо 2 млн. лв. от общински имоти влизат в бюджета на Хаско...

Близо 2 млн. са предстоящите доходи от предписание и ръководство на общинска благосъстоятелност в Хасково. Това излиза наяве от програмата за 2022 година, която следва да бъде прегледана от Общинския съвет.

Най- огромни са приходите по контракти за прилагане на общинска благосъстоятелност, които ще са общо 815 000 лева Това са приходи от наеми на земи и разнообразни обекти. Планираните доходи от продажба на общинско имущество посредством търг са 719 978 лева Очаква се от учредено право на градеж в бюджета да влязат 79 146 лева, измежду обектите са гаражи по ул. „ Акация “ и кв. „ Орфей “.

От парковете в града постъпленията ще са 27 288 лева Месечните суми на наемателите, които имат задължението да поддържат зелените площи, не са огромни – сред 152 и 550 лева според от мястото и квадратурата на терените. В обособени паркове сегашните стопани не са обезпечили добра поддръжка, излиза наяве от направените инспекции.

От жилищни парцели, благосъстоятелност на общината, в бюджета влизат 251 425 лева, а от концесии 89 920 лева, излиза наяве още от програмата.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР