Близо 2 млн. лв. е бюджет на БСП за създаването

...
Близо 2 млн. лв. е бюджет на БСП за създаването
Коментари Харесай

Социалистите отделят 2 млн. лв. за телевизия

Близо 2 млн. лева е бюджет на Българска социалистическа партия за основаването на партийна телевизия. Това съобщи пред публицисти депутатът от Българска социалистическа партия Филип Попов преди началото на националното съвещание на партията.

На него членовете на левицата разискват опцията за основаване на медията. Обективна телевизия, желаят социалистите.

Бюджетът за стартирането на малкия екран на Българска социалистическа партия е към 2 млн. лв. и това е един дълготраен план.

Попов показа, че тематиките, които се разискват по време на съвещанието са в региона на цялостната политическа конюнктура, плана за модернизацията на българската войска и въоръжените сили и основаването на партийната телевизия.

Той уточни, че политиката на левицата е поредна във връзка с рационализация на българската войска и това право на мнение няма да се промени. По отношение на вътрешните референдуми, Попов означи, че по време на пленума на партията ще се обсъдят разпоредбите за присъединяване в референдуми, методът на гласоподаване и процедурите.

На въпрос по какъв начин прави оценка резултатите от политика на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинов, Попов съобщи, че откогато тя е отпред на Българска социалистическа партия, партията е реанимирана, тя е опозицията, удвоени са националните представилите и с кандидатура, издигната от партията, се избра президентът на България. " Това е голям триумф, като се има поради предходното положение на Българска социалистическа партия ", установи социалистът. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР