Близо 2 млн. лева са разходите на държавата по спасителната

...
Близо 2 млн. лева са разходите на държавата по спасителната
Коментари Харесай

Покриха ли разходите на държавата за кораба Вера Су

Близо 2 млн. лв. са разноските на страната по избавителната акция за кораба " Вера Су ", а тези средства към момента не са възобновени. Има няколко разновидността за дейностите на България в тази обстановка, стана ясно през днешния ден по време на полемиката за усъвършенстването на пристанищната инфраструктура като фактор за развиването на варненския район, съобщи кореспондент на Moreto.net

Наели сме реномирана адвокатска адвокатска фирма, която да се свърже със застрахователите на " Вера Су ", с цел да може България да предяви своите искания, заяви заместник-министърът на превоза и известията Владимир Върбанов от Варна.
В момента " Вера Су " се намира в ТЕРЕМ - КРЗ Флотски боеприпас - Варна, като за престоя, по думите на зам.-министър Върбанов, се заплаща алегорична сума. Припомняме, че на 23 декември 2021 година притежателят на кораба се е отказал от собствеността си върху плавателния съд и по този начин е снел отговорността си.

Няколко са разновидностите по които ще пледира наетата адвокатска адвокатска фирма, разяснява зам.-министър Върбанов.

Във вид едно: корабът се предава на застрахователната организация и той става тяхна благосъстоятелност, следва продажбата му и възобновяване на всички разноски, направени по избавителната интервенция на " Вера су ".

Във вид две: България ще продаде кораба, а в случай че приходите от продажбата не са задоволителни, застрахователната организация ще би трябвало да ги добави, тъй че страната да не бъде ощетена.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР