Близо 2 кг марихуана са иззети при проверка на автомивка

...
Близо 2 кг марихуана са иззети при проверка на автомивка
Коментари Харесай

Близо 2 кг марихуана са иззети при проверка на автомивка

Близо 2 кг марихуана са конфискувани при инспекция на автомивка на ул. "Веренишка ", оповестиха от ОДМВР - Монтана.

На 3 октомври 2017 година, към 16.00 часа, на ул. "Веренишка ", наоколо до изхода на Монтана в посока към Видин, в нефункционираща по предопределение автомивка криминалисти от районно управление (на МВР) - Монтана са открили железна навесна структура с повърхност 8х5 м, със съхраняван в нея мукавен кашон, с общо тегло от 1.9 кг, съдържащ растителна листна маса.

Местопрестъплението е посетено от дежурна оперативна група на районно управление (на МВР) Монтана. При осъществените процесуално-следствени дейности и направения полеви наркотест е открито, че листната маса реагира на канабис. Установено е, че наркотичното вещество е благосъстоятелност на разположение с букви К. Г. (на 36 г.) от гр. Монтана.

При осъществените процесуално-следствени дейности в жилището на К. Г. са открити и конфискувани зелена листна маса с тегло от към 1 грам, за която К. Г. декларирал, че е канабис и 2 полиетиленови плика, съдържащи ситно нарязан насипен тютюн без български акцизен бандерол с общо тегло от 0.5 кг.

По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР