Близо 150 души са прекарали нощта на летище Бургас заради

...
Близо 150 души са прекарали нощта на летище Бургас заради
Коментари Харесай

150 души прекараха нощта на летище Бургас заради отменен полет

Близо 150 души са прекарали нощта на летище Бургас поради анулиран полет на „ България ер " до Санкт Петербург. Причината била забавяне на самолета и механически проблем. Едва рано тази заран пасажерите са били настанени в хотели.

Бургас

Самолетът трябвало да излети в 19,46 часа през вчерашния ден. От летище Бургас им било обяснено, че полетът е анулиран, тъй като машината кацнала със забавяне, а по-късно се оказало, че има и техническа щета. В ранния следобяд през днешния ден представител на самолетната компания сподели, че пасажерите се пренасочват по други полети и че въпросният аероплан също е изхвърчал.
Кристиян Юруков - " България ер ": Хората, които идват тук и ми споделят какво се е случило, съгласно тях е имало някаква нередовност в самолета, само че самолетът лети сега, тъй че...
След безсънната нощ на терминала в аеропорта, в 6 часа тази заран пасажерите са били настанени в хотели в Бургас.

Заpади дейна гръмотевична активност пък сред 8,40 и 10 ч. седем чартъра са били пpенасочени към летището във Варна. В момента всички полети се извършват по разписание, а самолетите и пасажерите се обслужват обикновено.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР