Близо 1300 билета за сектор А за финала на Купата

...
Близо 1300 билета за сектор А за финала на Купата
Коментари Харесай

ЦСКА с нова важна информация за билетите в Сектор А

Близо 1300 билета за бранш " А " за финала на Купата на България ЦСКА - Левски бяха презаверени на касите на стадион " Българска войска " в границите на днешния ден. Това оповестява уеб сайтът на " алените ".
 Евгени Йорданов пред ТОПСПОРТ: Преди значим мач Йешич ни споделяше:
Евгени Йорданов пред ТОПСПОРТ: Преди значим мач Йешич ни споделяше: " Излезте и се наслаждавайте, аз давам отговор за резултата "

" Очаквам сложен мач, уповавам се да ги излъжем "

" Както е известно, входните талони, които неправилно бяха пуснати от " Ивентим " в онлайн продажба, бяха оповестени за невалидни поради неточно закупуване от почитатели на съперника. Така те важат единствено след спомагателна презаверка на касите в Борисовата градина.

Все още не са заверени близо 700 билета за бранш " А ", като купувачите ще могат да сторят това на следващия ден от 10 до 14 ч. на касите до почитател магазина на " Армията ".

След 14 ч. незаверените талони ще бъдат пуснати в свободна продажба за последователи на ЦСКА дружно с лимитирана численост освободени билети за бранш " Г ".

Финалът за Купата на България започва на следващия ден в 17 ч. на Националния стадион " Васил Левски ", пишат още " алените ".
 Кюстендилеца: Армейският дух е непреклонен и на следващия ден ще го покажем, любовта към ЦСКА е безпрекословна!
Кюстендилеца: Армейският дух е непреклонен и на следващия ден ще го покажем, любовта към ЦСКА е безпрекословна!

Вижте какво написа водачът на Сектор " Г " преди финала за Купата на България
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР