Близо 12 хил. лв. за посрещане на Нова година във

...
Близо 12 хил. лв. за посрещане на Нова година във
Коментари Харесай

Напук на скъпотията във Велинград! Алекс Богданска остави детето, посреща 2023 г. на топ лукс

Близо 12 хиляди лева за посрещане на Нова година във Велинград! Тази вест стресна българския народ през октомври, а шегите по тематиката не закъсняха. Е, от хотела прецизираха, че цената е за шестима за три дни и за апартамент, който от дълго време бил нает, само че тази вест стана част от родния интернет фолклор.

На моделката Александра Богданска обаче никак не ѝ пука, а за нея очевидно важи максимата " имам пари, глезя си ", тъй като точно във Велинград ще посрещне новата година тя. Това стана ясно от сторитата, които качи в Instagram и не, не става въпрос за къща за посетители, а за първокласен хотел, чиито улеснения са впечатлили даже моделката, която ги е снимала.

Виж още: Тежка, само че сполучлива! Какво не хареса на Мирела от " Игри на волята " през 2022 година? 

Компания на Богданска ще ѝ прави Ивелина Чоева, която се сгоди единствено преди дни за телевизионния водещ Александър Кадиев. Както евентуално и други хора от тяхната компания.

Междувременно Даниел Петканов сподели в сторита, че синът им Габриел ще остане с него за 31 декември. Двамата са дружно, в София и си се забавляват по мъжки.

Виж още: Гадже, майка или баба? Жената до Фифо обърка почитателите му грубо

Коледа 2022 за бившето семейство беше забавна. Напук на всички звездни разводи и раздели, които ни заляха със кавги, Богданска и Петканов посрещнаха празника дружно - в името на сина си. Е, бяха с компания, само че въпреки всичко дружно. 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР