Близо 1000 служители на Световната банка се събраха в края

...
Близо 1000 служители на Световната банка се събраха в края
Коментари Харесай

Световната банка изпрати Кристалина Георгиева с българско хоро

Близо 1000 чиновници на Световната банка се събраха в края на работния ден в централното предверие на централата на банката във Вашингтон , за да изпратят Кристалина Георгиева, която поема поста на Управляващ шеф на МВФ , оповестиха от офиса на Световната банка в София.

Българката през последните три години беше Главен изпълнителен шеф на Световната банка , а тази година за няколко месеца оглави най-голямата интернационална финансова институция като краткотраен президент.
   
As I leave World Bank today after 1,001 memorable days of service, I thank my fantastic friends and colleagues for the...
Публикувахте от в 
Новоизбраният президент на Световната банка Дейвид Малпас е бил подготвил изненада за Кристалина Георгиева , която се е обърнала към чиновниците с прочувствено изявление.

Изненадата е включвала осъществяване на национални танци , а след това самата Кристалина повела хорото, на което са се присъединили, както работещите в банката българи, по този начин и доста други чиновници.

В изпращането на Кристалина задочно са взели участие голям брой международни водачи, които във видеобръщение са й поискали триумф. Сред тях са някогашните президенти на Световната банка Пол Уолфънсън и Робърт Зелик, някогашният ръководител на Организация на обединените нации Бан Ки Мун, някогашният ръководител на Европейска комисия Жозе Мануел Барозо, както и Мелинда Гейтс и Кристин Лагард, написа в известието.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР