Близо 100 саксии с марихуана са открити в таванско помещение

...
Близо 100 саксии с марихуана са открити в таванско помещение
Коментари Харесай

Разбиха наркооранжерия в центъра на Бургас

Близо 100 саксии с марихуана са открити в таванско помещение на ул. " Св.Климент Охридски " в центъра на Бургас. До акцията се е стига, откакто е арестуван с марихуана 31-годишен престъпно проявен и осъждан бургазлия. Той е хванат към 7,40 ч. на 9 февруари, до учебно заведение " Св. Княз Борис І " в к-с " Възраждане ", оповестяват от полицията.

При претършуване на населявания от него апартамент на ул. " Св. Климент Охридски " е открита наркоферма. Тя е била в таванско помещение, пригодено за развъждане на конопени растения.

Намерено и конфискувано е изцяло съоръжение и уреди - кварцови лампи, трансформатори, таймери, въздуховоди, вани и туби с течни торове, както и близо 100 пластмасови саксии с конопено растение с приблизителна височина от 30-40 см. Мъжът е арестуван с полицейска заповед за период от 24 часа.

И различен престъпно проявен и осъждан мъж от Бургас е арестуван за владеене на опиати. 32-годишният бургазлия е задържан в региона на бл. 69 в к-с " Меден Рудник ". При осъществено претършуване на дома му е открит буркан с 200 грама канабис. Полицаи претърсили и парцел на бургазлията в близкото село Изворище. Там разкрили още 500 грама канабис.

Наркооранжерията била снабдена с всичко належащо за развъждане на дрогата.

И по двата случая са формирани бързи производства под директното управление и наблюдаване на Районна прокуратура Бургас.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР