Близо 100 българи са пипнали сифилис през първите три месеца

...
Близо 100 българи са пипнали сифилис през първите три месеца
Коментари Харесай

Бум на сифилис в Пловдив

Близо 100 българи са пипнали сифилис през първите три месеца на годината. Това демонстрират данните на Националния център по публично здраве и разбори. Най-много случаи има във Варна, София и Пловдив, написа в. " Телеграф ".

С хламидийна зараза пък са се сдобили 20 души, с гонорея едвам 5, като всички са открити през месец март. Обикновено взривът на половите болести е в края на годината, след летните месеци. Тогава множеството хора се изследват и регистрите демонстрират най-вече инфектирани.

Водещи по срамни заболявания нормално са двата огромни морски града, както и столицата. Не по този начин стои въпросът със СПИН и ХИВ. От началото на годината са открити нови 24 случая, а част от инфектираните са в по-малки градове, като Разград, Хасково, Търговище и други Статистиката демонстрира, че всяка година стотици се заразяват със сифилис и трипер. В същото време обаче докторите, които лекуват тези инфекции, са на изгубване. Най-критично е ситуацията в по-малките градове, където има единствено по един или двама експерти по кожно-венерически заболявания.

За сметка на това лабораториите оферират проучвания на промоция. В уеб страниците за групово извършване на покупки гъмжи от предложения. Така да вземем за пример против 40 лева можем да си закупим пакет " полово излъчени заболявания ". В него са включени проучвания за хламидия, ХИВ, сифилист, хепатит В и С.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР