Близо 100 000 лева е поискала авиокомпания, за да транспортира

...
Близо 100 000 лева е поискала авиокомпания, за да транспортира
Коментари Харесай

Драмата е огромна! Ето каква крупна сума искат авиокомпании от болната от рак Теодора, за да я върнат в България!

Близо 100 000 лв. е поискала самолетна компания, с цел да транспортира умиращата от рак българка у нас от Бразилия. Сумата е толкоз висока поради извънредно тежкото положение на Теодора Маджарова, което изисква на борда да има медицински екип, написа " Телеграф.

БЛИЦ напомня, че дамата се отправила към Бразилия, с цел да търси лек за заболяването си, откакто всички лекари у нас й обяснили, че няма с какво да й оказват помощ. Тя страда от рак на гърдата и има метастази в мозъка. Търсейки вяра за излекуване, научава за бразилеца Жоао де Деус, апетитен за трасмедиум, нравствен врач, оказал помощ на доста хора от целия свят.

Оказва се, че групи за посещаване при него се провеждат и от българи, в тази ситуация от Камен Лазаров. Така Теодора отпътува за латиноамериканската страна. Там обаче положението й бързо се утежнява. Първоначално е настанена в дребна болница в града, само че там не съумяват да й оказват помощ. С помощта на българските представители в Бразилия, съумява да се трансферира в частна болница. Така от 6 април фамилията е там, откакто от няколко самолетни компании отхвърлят да превозят Теодора на легло. Тя диша независимо, не е на уред, показа брачният партньор й Александър.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР