Близо 10 руски военни конвоя с едрогабаритни, тежки и опасни

...
Близо 10 руски военни конвоя с едрогабаритни, тежки и опасни
Коментари Харесай

Русия: Близо 10 военни конвоя са напуснали Крим след маневри

Близо 10 съветски военни конвоя с едрогабаритни, тежки и рискови товари са напуснали Крим след маневри. Това заяви пред публицисти пресслужбата на Южния боен окръг на Русия, съобщи РИА Новости. Не се показва накъде са отпътували колоните.

Москва съобщи тази седмица, че след завършили военни учения в региони край границата с Украйна изтегля отчасти участвалите в тях войски назад в гарнизоните.

Служители на Военната автомобилна ревизия съпровождат колоните, отпътували от Крим, и вземат ограничения за сигурността по време на придвижването им.

Войските на Киев обстреляха тази заран територията на самопровъзгласилата се Луганска национална република (ЛНР) в Източна Украйна , в това число с миномети, неразрешени от Минските съглашения за споразумяване на сепаратисткия спор. Това съобщи задачата на ЛНР в Съвместния център за надзор и съгласуваност на режима за прекъсване на огъня. 

Според офицер от задачата силите на Киев са употребявали миномети диаметър 120 и 82 милиметра, а също по този начин гранатомети и едрокалибрени картечници. 

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР