Близо 10 милиона души в Англия вече нямат достъп до

...
Близо 10 милиона души в Англия вече нямат достъп до
Коментари Харесай

NHS спира безплатно лечение с ушна кал за потенциално болезнено състояние за милиони

Близо 10 милиона души в Англия към този момент нямат достъп до безвъзмездни услуги за премахване на ушна тиня, предлагани от NHS, заяви Кралският народен институт за глухи хора (RNID). предизвестен.

Благотворителната организация, която дава поддръжка на 12-те милиона души в Обединеното кралство, които са глухи, имат загуба на слуха или звук в ушите, съобщи, че няма „ здравна причина “ за преустановяване на услугите в елементи от Англия от 2019 година насам.

Той също по този начин предизвести, че тези, които не могат да си разрешат частно лекуване, се обръщат към способи за самоотстраняване, считани за „ рискови “. Правителството сподели, че персоналните лекари към момента могат да насочват пациентите към профилирана работа, в случай че казусът е обвързван със загуба на слуха.

Приблизително 2,3 милиона души в Обединеното кралство ще се нуждаят от лекуване с ушна тиня всяка година, съгласно NHS - изключително тези, които сте по-възрастни, употребявате слухови апарати или имате проблеми с ученето.

Когато непотребната...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР