Близо 10 000 ученици от първи до трети клас преминаха

...
Близо 10 000 ученици от първи до трети клас преминаха
Коментари Харесай

10 000 деца се научиха да пресичат безопасно с TEDI

Близо 10 000 възпитаници от първи до трети клас минаха образования за главните правила за пътна сигурност с националната акция " Пресичам безвредно с TEDI ". В самодейността досега са се присъединили 62 учебни заведения от 22 обитаеми места от цялата страна. Кампанията се провежда за четвърта поредна година от Тимбарк България, взаимно с Министерство на образованието и Министерство на вътрешните работи - Дирекция Пътна полиция.

Тази година уроците бяха в хибриден формат - мултимедийни уроци и на практика образования с служител на реда. Представители на Главна дирекция " Национална полиция " дружно с мечето TEDI посетиха учебни заведения в шестте най-големи български града - София, Варна, Пловдив, Бургас, Стара Загора и Русе. Под формата на игра те посочваха на децата най-често допусканите неточности на и към пътното платно и дружно намираха верния и безвреден път.

Като част от самодейността е основан новаторски мултимедиен урок, който е наличен гратис и целогодишно за всички учебни заведения в страната на . В него са показани трите функции на децата, като участници в придвижването по пътищата - пешеходци, пасажери и водачи. Така учениците от началните класове могат да усвоят значими правила за вярно държание при секване на улици, при пътешестване в автомобил и при ръководство на колела и тротинетки. Урокът включва и онлайн тест за инспекция и затвърждаване на добитите познания.

" Много се радваме от позитивната противоположна връзка, която получаваме за акцията от учителите, родителите и децата, минали през образованията. С нас се свързаха доста шефове както на учебни заведения, по този начин и на детски градини, които имат предпочитание да се включат в акцията през идната година и мечето TEDI да гостува и при тях. Това ни дава уверението, че всичко, което вършим с тази акцията е потребно за обществото и оказва доро въздействие на образуването на вярно и безвредно държание на децата на и към пътното платно ", разяснява Лора Величкова, Бранд управител за марката TEDI в " Тимбарк България ".
 Снимка 639191
Източник:

За TEDI

Продуктовата линия детски нектари и сокове TEDI е стартирана на българския пазар през 2006 година и от този момент е измежду най-предпочитаните както от децата, по този начин и от техните родители, заради високото си качество и добър усет. През 2012 година рецептата е усъвършенствана с прибавяне на мед. Освен това соковете TEDI са без добавена захар, без добавени консерванти и без оцветители, несъмнено, всичко, съгласно регулациите за сокове и нектари в България.

Брандът TEDI е добре прочут на пазара с висококачествените си морковени нектари, само че включва още и сокове 100% от ябълки и 100% портокал-мандарина, плодови питиета за по-големите и мус със 100% плодово наличие под формата на пюре, който е извънредно подобаващ за междинна закуска точно в учебно заведение, сред часовете. Нектарите на TEDI съдържат витамини А и C, които са значими за детския организъм, и се създават по най-модерна бутилираща технология с ниска пастьоризация, запазваща всички потребни субстанции.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР