Близо 10 000 души вече са закупили билет за последното

...
Близо 10 000 души вече са закупили билет за последното
Коментари Харесай

Огромен интерес на феновете на Ботев за мача с Арда

Близо 10 000 души към този момент са закупили билет за последното домакинство на Ботев (Пловдив) за сегашния сезон против Арда (Кърджали), оповестиха от " жълто-черния " клуб.
 Арда не би трябвало да бърка на “Колежа ”, в случай че желае да играе бараж за Европа Арда не би трябвало да бърка на “Колежа ”, в случай че желае да играе бараж за Европа
Двубоят сред двата отбора от 36-ия кръг на efbet Лига е през днешния ден от 19:30 часа на стадион " Христо Ботев ", а от Ботев използваха обществените мрежи, с цел да призоват почитателите да дойдат по-рано на стадиона, с цел да няма скупчвания на входовете на оборудването.

Близо 10 000 души към този момент се снабдиха с билет за последното домакинство за сезона. Билети можете да закупите в мрежата на Eventim, както и на касата на стадион " Христо Ботев ". Вратите на стадиона ще бъдат отворени в 17:30 часа.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР