Близо 1/3 от износа на Лукойл е за открито море.

...
Близо 1/3 от износа на Лукойл е за открито море.
Коментари Харесай

Делян Добрев с нов сигнал: Близо 450 хил. тона от износа на Лукойл е за открито море

" Близо 1/3 от износа на " Лукойл " е за " намерено море ". Количеството е голямо - 450 хиляди ТОНА. Получател е отново " Лукойл ", единствено че " Лукойл " Бенелюкс, Нидерландия ", това разгласи в профила си във Facebook депутатът от ГЕРБ Делян Добрев.

" Горивото се претрупва на различен транспортен съд в морето и от там следите му се губят... Надявам се в границите на подаденият от мен и Пеевски сигнал, способените органи да дадат отговор на следните въпроси:

1. Кое е крайното място за реализация на горивата?

2. Извършва ли се блендиране в танкер с по-голям потенциал за да се усили октановото число? Това би довело до ново количество бензин А95, което е годно за реализация в Европейски Съюз и което към този момент е с нов генезис.

3. Изнесените количества бензин А95 също може да се трансферират в танкер с по-голям потенциал и да се " загуби " произхода на стоките.

4. Защо всички износи на сдружението са с посочена в настояването " алтернатива за второ пристанище отвън Европейски Съюз ". Реално има възможност всеки един експорт даже с посочена трета страна да се отклони посредством претоварване от транспортен съд в транспортен съд и да се реализира същото като посоченото в горните точки.

Ето какво споделят службите за незабавната дерогация на съветски нефт

Митническата администрация действително няма информация за крайното място на разтоварване към сегашния миг т.е. е изцяло допустимо всички износи по квоти да са претоварвани. Това действително прекъсва опцията да се откри крайния адресат и той може да бъде открит единствено от управляващите в Нидерландия. Надявам се способените институции, които сезирахме да изискат тази информация от Нидерландия.

И още:

1. Може ли това да се трансформира е най-голямата петролна спекулация в Европа в 21 век?

2. Кой " евроатлантик " разпъна чадъра над Лукойл и против какво?

3. Има ли член в Наказателен кодекс за това? ", написа още Добрев.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР