Близнаците Търнър винаги са обичали приключенията. Те са се качили

...
Близнаците Търнър винаги са обичали приключенията. Те са се качили
Коментари Харесай

12 седмици, еднояйчни близнаци - единият на веган, другият на режим с месо! Какво се случи?

Близнаците Търнър постоянно са обичали приключенията. Те са се качили на съвсем всеки най-голям връх на всички континенти по света. Но новото предизвикателство, на което се подложиха, беше друго. Еднояйчните близнаци Рос и Хюго взеха решение да се подложат на диета - единият на веган, а другият - режим с банкет на месо. Идеята им е да се види по какъв начин ще се отрази особеното хранене на генетично идентични хора. 

Виж още: Защо би трябвало да одобряваме храни с повече наличие на магнезий

Предизвикателството на близнаците стартира през януари и завършва през март. За 12 седмици те съблюдават другите диети, като в началото вършат всевъзможни замервания - на холестерол, телесни мазнини и мускулна маса. Двамата братя упражняват във фитнес по един и същи метод и одобряват един и същи брой калории дневно, въпреки и от разнообразни източници. Резултатите най-после посочили обаче големи разлики.

Виж още: Тези 5 извършения са изцяло задоволителни за супер тяло! И можете да ги вършиме у дома

Близнакът на веган режима

Хюго първоначално 84 кг. и имал 13% телесни мазнини. След месец свалил 4 кг. и като цяло не свалял повече. Това се равнява и на 1% телесни мазнини надолу. Стойността на холестерола му също паднала. Хюго споделя, че още доста му се подобрила концентрацията, само че пък имал проблеми с либидото. " Просто го изгубих, не знам какво се случи ", изяснява той.

Виж още: Зодиите, които ще получат всичко, което желаят през юни

Близнакът на режима с месо

Рос постоянно е бил по-едър от брат си. След месоядния режим качил 4% мазнини, само че и над 5 кг. мускулна маса. Холестеролът му запазил своите стойности. По време на опита се хранил с риба, пиле, червени меса, млечни артикули, зеленчуци и пълнозърнести култури. 

Виж още: Полезно: вода с лимон всеки ден и какво става с тялото, когато я пием по този начин

Поуката

Близнаците са безапелационни, че от техния 12-седмичен опит не може да се вадят съществени изводи, само че са уверени, че би трябвало да вкарат повече растителни храни в менюто си. Въпреки това имат вяра, че и двата режима на хранене имат своите позитиви.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР