Близнаците си приличат не само външно. Тази трудна за вярване

...
Близнаците си приличат не само външно. Тази трудна за вярване
Коментари Харесай

Близнаци, разделени при раждането си, се намират и разбират, че са водили еднакъв живот

Близнаците си наподобяват освен външно. Тази сложна за поверие история на двама братя от Америка го потвърждава.

Двама еднояйчни братя близнаци разкрили, че са живели съвсем еднакъв живот, макар че са били разграничени при раждането и не са се познавали до 39-годишна възраст.

Запознайте се с Джим Луис и Джим Спрингър – близнаци от Америка. Братята били единствено на три седмици, когато 15-годишната им майка се отказала от тях и бебетата били разграничени и осиновени в разнообразни фамилии.

Удивителното почнало още тук: без да си кажат нито дума, осиновителите кръстили момчетата Джим. Разликата била, че майката на Луис споделила на сина си за брат му, до момента в който майката на Спрингър или не знаела за това, или предпочела да излъже и споделила, че брат му е умрял.

Близнаците израснали, живеейки единствено на 40 благи един от различен, в Минесота.

Изминали съвсем 40 години, преди Джим Луис да се осмели да откри брат си. „ Не знам за какво тогава. Изглеждаше, че моментът просто беше пристигнал ”, признал 39-годишният мъж.

Близнаците дефинират тази среща като един от най-важните и вълнуващи моменти в живота си. И тогава се случило нещо, което не може да се изясни разумно: в разказите един на различен братята разбрали, че са живели съвсем идентични животи.

Фактите от тяхната биография съответстват толкоз доста, че стават обект на научни проучвания.

Вярвате или не, и двамата Джим са били женени два пъти. За първи път свързали живота си с девойки на име Линда. Впоследствие и двамата се развеждат и този път се женят за девойки на име Бети.

И двамата станали родители на синове, които също били кръстени съвсем еднообразно (имената се различавали с една буква) – Джеймс Алън и Джеймс Аллън. Като деца и двамата имали куче на име Той.

Като възпитаници и двамата обичали математиката и дърводелството, само че изпитваха мощна злост към правописа.

Но и това не е всичко. Братята пушат доста и избират една и съща марка цигари, обожават „ Пепси “ и бирата Милър Лайт, карат сини коли Шевролет. Близнаците почивали на един плаж във Флорида, и двамата страдали от мигрена и имали неприятния табиет да си гризат ноктите.

Разбира се, тази история бързо се популяризирала в цяла Америка и учените се заинтересували от нея. Братята се съгласили да се подложат на разнообразни опити, по време на които се оказа, че генетиката предопределя личността на близнаците с най-малко 50%. Удивително, нали?

Близнаците били участници в изследване, извършено от доктор Томас Бушар от университета на Минесота.

Те бяха помолени да попълнят проби за личността, здравната история и мозъчните талази. Резултатите им били изумително сходни и на трите теста.

Когато били помолени да нарисуват картина, те нарисували едно и също, като доктор Бушар споделя, че е останал „ изумен “ от резултатите на близнаците.

Днес братята към този момент са на 80 години, все по този начин близки са си и се радват, че един ден са решили да се намерят.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР