Близнаците Радослав и Борислав Цоневи за момента се разминават с

...
Близнаците Радослав и Борислав Цоневи за момента се разминават с
Коментари Харесай

Близнаците Цоневи вбесиха кандидат за подписа им

Близнаците Радослав и Борислав Цоневи за момента се разминават с Локо (Пд) и към момента не е ясно къде ще играят през новия сезон. На " Лаута " им писнало да ги чакат и считат дефинитивно да се откажат от опцията да ги привлекат, предава blitz.bg/sport.

" Смърфовете " се бяха разбрали с Цоневи и се очакваше присъединението им към отбора. Дни наред обаче в Локомотив ги чакат на вятъра, а търпението на треньора Александър Томаш към този момент се изчерпвало.

Наставникът на " черно-белите " от дълго време предложил на двамата 27-годишни полузащитници да поддържат форма с тима преди да решат вероятно да подпишат договорите си, само че те му отказали. Обяснявали, че изчакват предложения от задгранични тимове, защото главното им предпочитание е да играят зад граница.

Припомняме, че за последно Радослав Цонев беше в Левски, само че напролет загуби титулярното си място на " Герена " и се раздели със " сините " това лято. Брат му Борислав пък игра чартърен в Славия през втория дял на шампионата, откакто войната в Украйна осуети дебюта му за Черноморец (Одеса). На стадион „ Александър Шаламанов “ той записа единствено 6 мача поради проблем с коляното. В последна сметка „ белите “ не продължиха периода на наема му, а през лятото той се раздели и с отбора от Одеса и стана свободен сътрудник.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР